Szomjas Jennifer lett a győztes a Nickelodeon díjátadóján - ifaktor
Szomjas Jennifer lett a hazai győztes a Nickelodeon díjátadóján

A közösségi médiában TikTok-hercegnőnek" nevezett Szomjas Jennifer lett a hazai győztes a Nickelodeon csatorna Kid's Choice Awards nemzetközi megmérettetésén.


A csatorna idén már 33. alkalommal adta át a gyerekek által kiosztható legnagyobb és „legtrutyisabb" elismeréseket. A díjátadó rangját az is nagyon jól mutatja hogy az elmúlt évek amerikai díjazottjai között olyan neveket találunk, mint Katy Perry, Harrison Ford, Wiz Kalifa, Ariana Grande vagy éppen Justin Bieber.

Jennifer a győzelem mellé a verseny ikonikus léghajóját és a díjjal járó, szintén védjegynek számító zöld „trutyit" is megkapta. A különleges zöld slime-ot a járványhelyzet miatt nem a nyilvános Los Angeles-i gálán öntötték a nyakába, hanem elküldték a titkos receptet, és azt a győztes stábja készítette el itthon.

Hogy Magyarországon egy igencsak szókimondó influenszer állhatott a dobogó legfelső fokára, jól tükrözi nemcsak a közösségi média, de a véleményformálók növekvő fontosságát is.

A TikTok-hercegnő", aki a naponta frissülő, közel 1000 hazai influenszert követő tematikus iFaktor Agency-listán saját platformján közel 400.000 követővel a 13. helyen áll, tavaly tavasszal robbant be a legfiatalabbnak számító, és a legfiatalabb célcsoporttal rendelkező közösségi médiában.

A járvány miatt megnövekedett szabadidejét kihasználva kezdett el aktívan közösségi média posztokat készíteni, mára azonban már komoly üzletet épít ismertségéből – többek közt az About You, a Rimmel és a Fanta kampányaiban találkozhatunk vele.

Jennifer készült interjúnkat erre a linkre kattintva olvashatjátok el.

Disclaimer: Szomjas Jennifer menedzsere jelenleg a bulvároldalunkhoz tartozó iFaktor influenszer ügynökséget vezető, marketing tanulmányait a New York-i King's College-ban végzett Juhász Katalin.

Ne hagyd ki!