Szomorú hírt jelentett be Palik László az Exatlon mai adása elő - ifaktor
Szomorú hírt jelentett be Palik László az Exatlon mai adása előtt
Palik László videóban tudatta a hírt, hogy az eddig sérüléssel bajlódó Szabó Franciska számára befejeződött az Exatlon Hungary harmadik évada.


Franci két héttel ezelőtt szenvedett ijesztő sérülést, ám a vizsgálatok után úgy tűnt, hogy mégse olyan súlyos a helyzet, és a Bajnokok egyik legjobbja pár napos kényszerpihenő után visszatérhet a versenypályára. Azóta azonban már több mint egy hét eltelt, és Franci lába nem a megfelelő ütemben gyógyult, így végül a műsor készítői azt a sajnálatos döntést hozták meg, hogy az Európa-bajnok cselgáncsozó számára véget ér az Exatlon.

Ennél nagyobb veszteség talán nem is érhette volna a Bajnokokat, hiszen mind a pályán, mind a pályán kívül a csapat egyik legfontosabb személye volt Franci.

„Francinak 53 nap adatott meg az Exatlonban. Számomra megszokhatatlanul rossz érzés, ha egy versenyző sérülés miatt nem tudja folytatni a versenyt. Valahogy ezt soha nem akarom elfogadni mélyen belül... 😞"

– írta Instagram-posztjában Palik László.

Az idei szériában ő a második versenyző, aki sérülés miatt kényszerül feladni a versenyt, ugyanis korábban a Kihívók legjobbja Nagy Dani is erre a sorsa jutott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!