Szomorú hírt közölt Jóni Máté közösségi oldalán - ifaktor

Instagram-oldalán osztotta meg követőivel Jóni Máté a szomorú hírt, miszerint édesanyja is elkapta a korona vírust és sajnos nem érzi jól magát anyukája. Máté azt is elmesélte bejegyzésében, hogy eddig bizalmatlanul állt a vírushoz, de ez a szomorú hír mindent megváltoztatott.

Posztjából azt is megtudhattuk, hogy az egyik legfontosabb dolog Máté életében a családja. Követői figyelmét is erre szeretné felhívni és hogy vigyázzunk egymásra. A sportoló elnézést kért rajongóitól, hogy nem lesz olyan aktív a közösségi felületén, mint eddig.

Követői mellett sok influenszer és sportoló barátja is kommentelt a képéhez és jobbulást kívánt édesanyjának.

„A minap sajnos Édesanyukám elkapta a vírust, és a tesztje is pozitív lett. Ma reggeltől egyre rosszabbul érzi magát. Idáig szkeptikusan álltam ehhez a dolgokhoz, idáig... Nem tudok bemenni hozzá a lakásba, nem láthatom, messze lakom a családi háztól egy jó ideje. Ilyenkor jön rá az ember, hogy mennyire fontos a család...gyógyulj meg anya, szeretlek.
Elnézést előre, ha nem tudok aktív lenni itt"

– írta közösségi oldalán Máté.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk Máté anyukájának és kitartást ebben a nehéz időszakban!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bevallotta: ebben a betegségben szenved Járai Kíra

Járai Máté felesége az Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, amelyen mindössze egy fehér törölköző takarja el a testét, de az érdekesség nem ez, hanem a betegség, amelyről lerántotta a leplet.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!