Szoptatásáról osztott meg képeket Chiara Ferragni - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű olasz divatmodell, Chiara Ferragni életet adott második gyermekének is. Azóta Instagramja újra átalakult és maximálisan csak a gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat láthatjuk.


Legújabb bejegyzésében például bátran felvállalva ezt az időszakot, megmutatta a több mint 23 millió követőjének, hogy hogyan szoptatja kislányát és ezen kívül mi körül forog jelenleg az élete.

A szoptatáson kívül természetesen vannak más alternatívák is, Chiara ezek közül is megmutatott egyet, méghozzá a mellszívó használatát, ami szintén a mindennapjai részesévé vált.

Korábban már számos ilyen kezdeményezés volt, rengeteg sztár, köztük Rachel McAdams is részese volt annak a kampánynak, mikor a szoptatás és a mellszívó használatának természetességére szerették volna felhívni a nők a figyelmet.

„Életem jelenleg két képben"

– olvashatjuk Chiara képeihez fűzött szövegében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!