Szörnyű hír rázta meg Jack Blacket, amiről így emlékezett - ifaktor

Balesetet szenvedett a „Rocksuli" dobos fiúja, Kevin Clark. Nem tudták megmenteni az életét.


Jack Black, Instagramján emlékezett meg a zenészről, aki mellesleg barátja is volt.

A Grammy-díjas színész, a következő sorokat írta

„Sokkoló hír. Kevin nincs többé. Túlságosan korai volt. Egy gyönyörű lélek. Annyi szép, közös emlék. Teljesen megtörtem. Részvétem és szeretetem a család és az egész Rocksuli közösség felé."

Kevin Clark tegnap szenvedett halálos kimenetelű balesetet, melyben egy motoros nekiütközött, miközben éppen biciklivel közlekedett a városban. Az esetet követően kórházba szállították, később azonban belehalt sérüléseibe. A halál oka a sérülés következtében elszenvedett tompa, de kemény ütés volt.

Clark zenész volt és habár a „Rocksuli" után nem csapott fel újra színésznek, zenei karrierjét tovább építette mint dobos és bandájával folyamatos fellépései voltak.

„Motivált volt és imádott dalokat írni."

mondta egykori iskolatársa, aki egyben a banda másik tagja.

„Szerette csak úgy lekapni a gitárt a falról és vicces dalokat írni."

2013-ban Clark-ot és Jack Black-et újra összefújta a szél, miután a „Rocksuli" 10. évfordulójának alkalmából összejöttek. Ugyanakkor gyorsan rájött, hogy színészkedni nem szeretne többé, rendkívül kellemes élményei vannak a filmről.

„Az egyik órámra kellett valakivel egy interjút csináljak, akire felnézek."

mondta Clark, egy 2013-as interjúban. Azt is hozzátette, hogy a fizetéséből egy számítógépet és egy 1000 dollárt, kb. 300.000 forintot érő cimbalmot is vett.

„Szóval megkérdeztem Jacket, hogy lenne-e kedve interjút csinálni velem a sulis órámra. Ő azt mondta, persze gyere a lakókocsimhoz. Odamentem és láttam, hogy éppen a BMX XXX-szel játszik az Xbox-on. Leültem és egy fantasztikus interjút adott nekem. Ő volt az én hősöm."


Isten nyugosztalja Kevin Clark-ot, aki elhunyt egy szörnyű tragédiában, életének 32. évében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Miskovits Marci megvadította közönségét -videó

K-OSZ TV Marci bizony felpezsdítette a hangulatot Debrecenben.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!