Szörnyű! Edina Lujza kórházban volt - ifaktor

Edina Lujza, népszerű influenszer élete egyik leborzasztóbb élményét élte át. Most megtudhatjuk a részleteket.


Életünkben bizony történhetnek váratlan pillantok, melyekre egyáltalán nem számítunk és amelyek olykor sorsfordítóak is lehetnek. Az emberek nagy részének életfelfogását is megváltoztatja egy betegség vagy akárcsak egy rosszullét is.

Edina Lujzát egy váratlan pillanat érte házuk udvarán. Egyszerre eszméletét vesztette, elájult és fejét a betonba verte. Szerencsére barátjának lélekjelenléte erős volt. Párját azonnal a sürgősségire vitte és soron kívül fogadták is őket.

Edina fejsérülését hamar sikerült ellátni. Arra viszont, hogy az ájulás oka mi volt, továbbra sem tudtak választ kapni. Saját elmondása szerint nehezen maradt meg benne a víz és többször hányt is az eset után.

A lány párjával balatoni utazást tervezett, de sajnos a történtek miatt ezt is el kellett halasztaniuk.

Mi csak jobbulást és jó egészséget tudunk kívánni Edinának.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Catherine Dederick erősen kompromittáló képeket osztott meg

Bár csak pár epizód erejéig, de Catherine Dederick is szerepelt édesanyjával a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban, ahol már valamelyest megismerhettük őt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!