Tóth Gabi Majka oldalán üzenget a rajongóknak - ifaktor
sztárban sztár leszek!
Mi is beszámoltunk róla, hogy kihirdették a Sztárban Sztár leszek! idei évadának mestereit. A zsűriben helyett kapott: Pápai Joci, Köllő Babett, Majoros Péter Majka és Tóth Gabi. Utóbbi kettő mostanában igencsak megosztó személyiség, így a TV2 – és egyúttal az énekverseny is – könnyen kerülhet a támadások középpontjába. Majka Instagram-oldalán már el is indult az üzengetés, amelyre Tóth Gabi is reagált.


Majka semmi különöset nem csinált, mindössze megosztott egy képet a műsor négy mesteréről, valamint megjelölte zsűritársait. Több sem kellett, máris megjelent néhány kommentelő, akik a következőket írták:

„Tóth Gabi miatt nem fogom nézni"
„Neeeeeee, most komolyan? A Krausz-Tóth Gabi mit keres ott? Egyàltalàn nem passzol oda! Sajnálom a műsort emiatt"
„Babett, Majka, Joci örülök, hogy benne lesznek, de sajnos a másik női szereplő miatt nem fogom tudni nézni egyszerűen nézhetetlen"

Gabi egyszerűen nem bírta szó nélkül hagyni a negatív kommenteket, így az elsőre a következő választ adta:

„Ami irritál bennem, vizsgáld meg magadban!"

– írta az énekesnő, majd folytatta:

„Dehogy kötelező engem kedvelni! De valakire ismeretlenül ilyet írni, hogy irritál, szerintem egy belső frusztráció, amit a személyemre vetítesz ki mintsem egy valós ellenszenv, hisz csak akkor tudna valós lenni, ha legalább egy órát beszélgettél volna velem személyesen... Innentől kezdve mivel ez sose történt meg, teljesen légnemű a véleményed, ami nem rólam szól, hanem rólad... Ez csak a te problémád, de nem az enyém magammal. Jó egészséget!"

Tóth Gabi legutóbb akkor került a média kereszttüzébe, amikor arról a Tóth Andiról fogalmazott meg egy negatív véleményt – egyébként egy privát csoportban –, akivel évek óta "érdekes" viszonyban áll. A botrány azért is kapott nagy hangsúlyt, mert az énekesnő éppen előtte beszélt az internetes zaklatás (cyberbullying) káros hatásairól. Az erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatjátok el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!