Sztárban Sztáros nosztalgiát tartott az Instagram-oldalán Szabó Ádám - ifaktor
A Sztárban Sztár győztese egy hét után posztolt újra az Instagramon, ezúttal a műsorban való átalakulásairól osztott meg képeket, ahova nagyon szívesen visszamenne.


Ádámnak kevés ideje volt mostanában foglalkozni a rajongóival, hiszen zajlanak az egyetemi vizsgái, amiket sikeresen zárt. Most azonban egy kis nosztalgiát tartott a műsorról, amit novemberben nyert meg az ez egykori párja Tóth Andi előtt.

Az énekes nagyon jól érezte magát a műsorban, ahol új barátságokra is szert tett, nem véletlen, hogy szívesen tekint vissza erre az időszakra, amit ha lehetne újra átélne. Ádám a követőit is megnyugtatta, hogy mostmár visszatért és pöröghet az Insta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!