Sztárjaink így ünnepelték a Nőnapot - ifaktor
Sztárjaink így ünnepelték a Nőnapot
purple and orange tulips on white surface
Photo by Brigitte Tohm on Unsplash

Sztárjaink így ünnepelték a Nőnapot

Tegnap ünnepelhettük a Nemzetközi Nőnapot, mely a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Erre az alkalomra sztárjaink is rengeteget készültek, Instagram-oldalaik pedig virágba borulnak minden évben ezen jeles napon.


A népszerű modell, Dukai Regina egy nagyon vagány feliratú pólóba köszöntötte nőtársait. A felirat magyarul így hangzik: „Az én testem, az én szabályaim".

Regina képe ide kattintva látható.

Módis Gabi egy közös szelfit készített gyönyörű virágcsokrával és nem csak kizárólag a nőket köszöntötte posztjával.

„Egyenlő jogokat és esélyeket, megbélyegzéstől, sztereotípiáktól és erőszaktól (na meg vírusoktól) mentes jövőt kívánok mindenkinek!"

– olvasható Gabi bejegyzésében.

Kedvenc színésznőnk is megható és igazán motiváló szöveggel gratulált nőtársainak a Nemzetközi nőnap alkalmából. Kovács Patrícia igazi lázadó fotót posztolt Instagram-oldalára, amin egy „Köszönöm, de nem köszönöm" – feliratú felsőben tombolt.

„Kedvenc pólómban, kedvenc idézetemmel kívánok minden leánynak és asszonyságnak olyan férfiakat és főnököket, akik nem intézik el a mai napot egy 🌷-gal, hanem hisznek az egyenlőségben, a hétköznapi terhek megosztásában, akik nem seggrepacsiznak, akik tudják, hogy a lakásban hol lakik a porszívó, akik felkelnek a gyerekhez éjszaka, ja és még kutyát sétáltatni is szeretnek"

– írta közösségi oldalán Patrícia.

Természetesen férfi sztárjaink sem lóghattak ki a sorból. A népszerű rap zenész, L.L. Junior is köszöntötte a nőket, hiszen őt is egy komplett hölgykoszorú veszi körül édesanyja, kislánya és párja személyében.

„Drága hölgyeim!
Rabjaitok vagyunk, mert azok akarunk lenni. Számunkra sokszor (általában az esetek 99 százalékában😂) felfoghatatlan az az erő, az a misztikum, ami körülövezve titeket sokszor minket is megszégyenítő módon küzd, és mindeneken túl diadalt arat, miközben szépségetek, bájotok megannyi művész múzsája volt, hiszen nèlkületek nincsen művészet, nincsen szerelem, sem boldogság, nem létezik élet. Ezért mi boldogan, eme nemes igába hajtjuk fejünket és hálát adunk a sorsnak közelségetekért, mindenért amik vagytok. Köszönünk minden tápláló mosolyt, minden könnyet, minden erőfeszítést, minden duzzogást és hisztit és minden gyógyító, édes békülést.
Boldog nőnapot csodálatos királynők"

- olvashatjuk Junior megható szavait.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!