Sztárok, akik profi sportolóként kezdték a karrierjüket - ifaktor
Sztárok, akik profi sportolóként kezdték a karrierjüket

Ezúttal olyan hírességeket gyűjtöttünk össze, akik korábban profi szinten sportoltak, de a sztárságukat még sem ennek köszönhetik, hanem a sportkarrierjük után tettek szert komoly ismeretségre.


Berki Krisztián

Berki Krisztián profi labdarúgóból lett hazánk egyik legnagyobb influenszere és médiacelebje. Nem mondható, hogy óriási sportkarriert futott be, de azért még is csak pályára lépett többször is az NB 1-ben, a 2004-2005-ös szezonban pedig az FTC szerződtetett labdarúgója volt, amit azért nem mondhat el mindenki magáról. Berki végül 25 évesen hagyta abba a profi futballt, viszont 2007-ben már a Fradi vezérigazgatója lett, de ekkor még mindig egyáltalán nem volt ismert a hazai médiában. Ezután egyszer csak elkezdett egyre többet feltűnni a tévében, azóta pedig nincs megállás és mostmár senkinek nem kell bemutatni őt.

Curtis

Széki Attila erős újpesti kötődése elég köztudott és a labdarúgómúltját is többen ismerik, mint Berkinek. A rapper Újpesten nevelkedett, majd 2007 és 2012 között a felnőttcsapat tagja volt, de leginkább a második csapatban kapott lehetőséget, kétszer pedig kölcsön is adták. Folyamatos térdsérülései miatt viszont ő is fiatalon felfüggesztette a sportolói karrierjét és maximálisan a zenére kezdett el koncentrálni. Már a foci mellett is rappelt hobbiból, 2009-ben adta ki az első lemezét Curtismánia címmel. 2012-ben a Belehalok hozta meg az igazi áttörést számára, ami után elválaszthatatlanok lettek Majkával és az ország legnépszerűbb előadói között vannak azóta is.

Jason Statham

Az angol színésznek nem sok hiányzott 1990-ben, hogy az olimpiára is kijusson műugrásban. Az olimpia végül nem jött össze neki, de az élet kárpótolta és az egyik legnagyobb akciófilm sztár lett belőle. Statham egészen 2000-ig hivatásszerűen sportolt, legjobb eredménye az 1992-es világbajnokságon szerzett tizenkettedik hely. A sport után előszőr a zseniális rendező, Guy Ritchie látta meg a lehetőséget benne, aki imádja az érdekes karaktereket és például rendszeres szereplő volt nála Vinnie Jones aki profi futballistaként lett ismert. Statham végülis nagyon jól élt a lehetőséggel amit Ritchie adott neki és azóta az egyik legsikeresebb akciósztár lett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!