Sztárok, akik rengeteg pénzt buktak - ifaktor

A sztárokat sokszor irigykedve figyelik az emberek, hogy milyen jól élnek, mennyi pénzük van és mindent megvehetnek és megtehetnek, azonban ez nem minden esetben van így.


Rékasi Károly

A Barátok Közt sztárjának a motorbalesete vezetett odáig, hogy nagyjából minden pénzét elveszítette és elég nehezen tudott kilábalni ebből a helyzetből. Rékasi 2015-ben szenvedett motorbalesetet, ami után két éven keresztül az ideje nagyrészét kórházakban töltötte, így munkát vállalni nem tudott és a gyógyulással együtt járó költségek sem segítették a helyzetét, ami következtében a csőd szélére jutott. Végül a szinkronszínészi munkái segítettek neki a bajban, és szerencséjére azt tudta csinálni, amíg fizikailag nem volt a toppon, azóta viszont már bőven helyre állt a rend az életében.

Nicolas Cage

Nicolas Cage-nek Hollywood egyik legnagyobb sztárjaként sikerült a csőd szélére kerülnie, pedig rengeteg birtoka és még egy magánszigete is van. Ennek ellenére 2007-ben több ingatlanját is jelzálog alá helyezték, amit képtelen volt törleszteni. Cage nagy pénzveszteségeinek az egyik oka, hogy egyáltalán nem tud bánnia a pénzzel és elképesztő dolgokra szórta el a több mint 150 millió dolláros vagyonát. A színész vett magának saját cápát, saját polipot, saját aligátort és saját albínó kobrákat is. De volt olyan időszak is az életében, amikor 30 motorja és 50 autója volt, ekkor azért felmerült a kérdés, hogy minek.

Mike Tyson

Cage-hez hasonlóan Mike Tyson is a pénszórás nagymestere, nála azonban kevésbé lepődünk meg ezen, hiszen sohasem az eszéért szerettük. Tyson karrierje során összesen több mint 400 millió dollárt keresett, ki gondolná, hogy innen is csőd közelébe lehet kerülni, neki viszont sikerült. A bokszoló is is nagyon kedveli az állatokat, három bengáli tigrist is tartott a lakásába, amit végül a hatóságok elvettek tőle, mivel engedély nélkül tartotta őket. Ezután egy csúnya válás is következett az életében, ami egy 27 millió dolláros adósságba kergette őt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!