Sztárok, akiket kirúgtak a munkahelyükről - ifaktor
Snoop Dog lila öltönyben áll egy karácsonyfa mellett

Hollywood legnagyobb neveit is kirúgták már valamikor munkahelyükről. Lássuk kik ők!


Nick Cannont 2020 júliusában rúgták ki a ViacomCBS-től, miután a "Cannon's Class" podcastjában antiszemita megjegyzéseket tett. Az America's Got Talent öregdiákja azt mondta, hogy a feketék nem lehetnek antiszemiták, hiszen ők magukat a szemita nép, és azt is kijelentette, hogy a fehérek a melanin hiánya miatt "egy kicsit kevesebbek", mint a feketék.

"A ViacomCBS elítéli a bigottság minden formáját, és kategorikusan elítéljük az antiszemitizmus minden formáját"

- mondta a vállalat szóvivője.

"Beszéltünk Nick Cannonnal a YouTube-on a 'Cannon's Class' című podcastjának egyik epizódjáról, amely gyűlöletkeltő beszédet népszerűsített és antiszemita összeesküvés-elméleteket terjesztett"

Cannon viszont leszólta a ViacomCBS-t, amiért úgy döntött, hogy "példát statuál egy szókimondó fekete férfival".

Cannonhoz hasonlóan az ABC 2018-ban megszakította a kapcsolatot Roseanne Barrral – aki a névadója volt annak sitcomnak, amiben szerepel – miután rasszista megjegyzést tett Valerie Jarrettre, egy fekete nőre, aki Barack Obama volt elnök tanácsadójaként szolgált. Barr A majmok bolygójára utalt, amikor a Twitteren keresztül gúnyolta Jarrettet, mire a csatorna válaszul kirúgta őt.

Barr sorozata nélküle folytatódott, és a műsor nevét The Conners-re változtatták, ráadásul a karakterét is megölték a sorozatban.

Szinte hihetetlen, de Julianne Moore-t is kirúgták már egyszer. Neki kellett volna a 2018-as Can You Ever Forgive Me? című filmben szerepelnie, de végül elküldték, és Melissa McCarthyval helyettesítették. (A Koszorúslányok színésznője később Oscar-jelölést is kapott érte.)

Miután a McCarthy vezette filmet bemutatták, a Still Alice színésznője a Watch What Happens Live With Andy Cohen műsorában bevallotta, hogy még nem látta a filmet, mert ez a történet túl fájdalmas számára. Moore azonban elmondta, hogy nem táplál rosszindulatot utódjával szemben.

"Szeretem Melissa McCarthyt, imádom őt. Szerintem fantasztikus"

- mondta az Oscar-díjas színésznő 2019 márciusában.

"Szóval biztos vagyok benne, hogy nagyszerű lesz".

Eközben olyan sztárokat, mint Madonna és Snoop Dogg, már azelőtt elbocsátottak a posztokról, mielőtt elérték volna a mai hírnevüket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!