Sztárok, akiknek már meggyűlt a baja a rendőrséggel - ifaktor
Sztárok, akiknek  már meggyűlt a baja a rendőrséggel

Pár hete kezdődött el Berki Krisztián büntetőfékezéses botránya, aki úgy néz ki egyelőre, hogy megússza komolyabb büntetés nélkül az esetet. Azonban nem minden sztár jár ilyen jól, voltak akiknek komolyabban meggyűlt a baja a rendőrséggel.


Stohl András

Stohl András ügye eléggé ismert az emberek között, de ritkaság hogy egy ilyen közismert színészt és műsorvezetőt letöltetendő börtönbüntetésre ítélnek. Stohl 2010 májusában okozott ittasan és kábítószer hatása alatt közúti balesetet, amiért 2 év és 4 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott. A színész végül 2012 március 5-én 5 hónap után feltételesen szabadult azóta pedig már a TV2 alkalmazottjaként a képernyőn is folyamatosan láthatjuk.

Justin Bieber

Az énekes 2014-ben többször is összetűzésbe került a hatóságokkal, akkor éppen nem volt olyan harmonikus és kiegyensúlyozott az élete, mint mostanság. Biebert drogfogyasztás, jogosítvány nélküli ittas vezetés, vandalizmus, sőt testi sértés miatt is állította már elő az amerikai rendőrség. 2014-ben a Floridai Állami Ügyészség alkut ajánlott az énekesnek a jogosítvány nélküli alkoholos állapotban történő vezetés ügyében és megúszta próbaidővel, ami azt jelentette ha 9 hónapig nem csinál semmi szabályelleneset, akkor nem került börtönbe.

Bereczki Krisztián és Bohos Kornél

Az ő esetük azért érdekes, mert a TV2 Ázsai Expressz című műsorának a forgatása közben keveredtek botrányba, amiért rendőrséget hívtak rájuk. A műsor egyik feladata az volt, hogy a helyi hagyományos esküvői ruhát kellett felvenniük, amit a srí lankaiak egyáltalán nem fogadtak viccesen. A mélyen vallásos, felháborodott helyi lakosok végül rendőrt hívtak a két testépítőre és a forgatást is le kellett állítani. Végül komolyabb következménye nem lett az esetnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!