Ezek a sztárok mind karácsonykor születtek - ifaktor
two clear footed wineglasses filled with yellow liquid near assorted-color ball ornaments

Ezek a sztárok mind karácsonykor születtek

Vannak olyan hírességek, akiknek több szempontból is különleges ez az időszak: nem csak a karácsonyt, de születésnapjukat is ilyenkor ünneplik.


Ábrahám Edit

A Barátok Közt Berényi Klaudiáját alakító színésznő december 26-án született, idén fogja ünnepelni a 64. születésnapját. Korábban a Madách Színház, a József Attila Színház és a Thália Színház társulatának tagja, 2006-ban az RTL Klub Szombat Esti Láz című táncos műsorának negyedik helyén végzett párjával, Angyal Andrással.

Ricky Martin

A Puerto Ricó-i származású Grammy-díjas énekes, színész 1970. december 24-én látta meg a napvilágot. Világszerte az 1998-as franciaországi világbajnokságra írt La Copa de la Vida című számával vált ismertté. 2002-ben az UNICEF nagyköveteként alapítványt hozott létre, 2010 óta pedig nyíltan vállalja homoszexualitását. Azóta párjával több gyermeket is örökbe fogadtak.

Gryllus Dorka

A tehetséges színésznő is karácsonykor, pontosabban december 26-án született. Édesapja a Kossuth-díjas zenész Gryllus Dániel. Sokáig Berlinben élt és színészkedett. Egyik legemlékezetesebb alakítását viszont már itthon, Szász János A hentes, a kurva és a félszemű című filmjében alakította. Jelenleg Simon Kornéllal alkotnak egy párt, idén született meg a második gyerekük Simon Áron.

Jared Leto

Az Oscar-díjas amerikai színész 1971.december 26-án született. Híressé a mára ikonikussá vált, 2000-ben bemutatott Rekviem egy álomért című kultfilmben nyújtott zseniális alakítása tette. Az Oscarra azonban még 13 évet kellett várni: a Mielőtt meghaltam mellékszereplőjeként nyerte el a szobrot. A színészkedés mellett zenei területén is sikeres: ő a világhírű 30 Seconds to Mars nevű híres rockbanda frontembere.

Armin van Buuren

A világhírű holland dj december 25-én tölti be negyvenharmadik életévét. 2007 és 2010 között sorozatban négyszer kapta ő a legtöbb voksot a DJ Mag brit magazin TOP 100 lemezlovas szavazásán. Ezen a listán még idén is az előkelő negyedik helyet foglalja el. Főleg trance alapú zenéket készít. Feleségével, Erika van Thielel két közös gyermeküket nevelik nagy szeretetben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Az UFC-harcos Mackenzie Dern, Cancunban twerkelt

Mackenzie teljesen megérdemelten ereszthette ki a gőzt barátnőjével, egy luxus hajó fedélzetén.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!