Sztárok, akik utálják a karácsonyt - ifaktor
Sztárok, akik utálják a karácsonyt
Bár a legtöbben valóban a szeretet ünnepének éljük meg a karácsonyt, akadnak olyanok, akik a hátuk közepére sem kívánják ezt a pár napot. Azon persze vitatkozhatnánk, hogy kinek van igazi, álljon azonban most itt azoknak a sztároknak a névsora, akik az utóbbi tábort erősítik.


Lady Gaga

Az énekesnő egy korábbi ünnepi fellépésén jelentette ki, hogy

Utálom a karácsonyt, ilyenkor egyedül vagyok és ez nyomorúságos".

A ünneppel szembeni ellenérzést később tovább bizonyította Lady Gaga, amikor 2019-ben az egyik koncertjén leharapta a színpadra dobott Mikulás figura fejét, miközben azt kiabálta, hogy karácsonykor milyen nyomorúságosan érzi magát.

Miley Cyrus

Miley sem rajong a szeretet ünnepéért, az oka pedig nagyon hasonló Lady Gagáéhoz: egyszerűen magányosnak érzi magát ebben az időszakban. Ezzel szerinte még sokan lehetnek világszerte így, pontosan ezért károsnak is tartja az ünnepi hangulatkeltést. Néhány évvel ezelőtt írt is egy szomorú karácsonyi dalt Sad Christmas Song címmel. Számára a legnagyobb ajándék az lenne, ha mindenki megkapná az őt megillető elfogadást és szeretetet.

Christoph Waltz

A korábban a Becstelen Brigantykba és a Django elszabadulba is zseniálisat alakító színésznek nem a szomorúsággal és a magánnyal van problémája karácsonykor. Waltz a fogyasztói őrületet utálja, amely ebben az időszakban ér el egy teljesen elviselhetetlen állapotra. 2014-ben egy interjúban megkérdezték a színészt, hogy mit szeretne karácsonyra, Waltz válasza az volt, hogy

„ne legyen karácsony."

Hugh Grant és Colin Firth

Minden idők legnépszerűbb karácsonyi filmjének, az Igazából szerelemnek két fontos szereplője is utálja a karácsonyt. Firth egy korábbi interjúban úgy nyilatkozott, hogy

„mélységesen megveti a karácsonyt."

Szerinte ez az ünnep csak mogorvábbá teszi az embereket, ilyenkor még véletlenül sem kapcsolja be a rádiót, mert az ünnepi daloktól is a hideg rázza.

Grant inkább el is menekül ilyenkor és édesapjával együtt messziről elkerülik a karácsonyt, ezért minden évben olyan országba utaznak, ahol nem tartják az ünnepet.

Ne hagyd ki!