Szülei alkoholfüggőségéről mesélt Járai Máté - ifaktor

A Jászai Mari-díjas színművész a Story Magazinnak nyilatkozott gyermekkori problémáiról és nehézségeiről, melyet nagyrészt szüleinek és az alkoholfüggő életmódjuknak köszönhet. Hogyan nőhet fel egy gyermek az alkoholmámorban úszó szülei mellett? Milyen felnőtt válik belőle?


Instagram-oldalán Máté leírta, hogy reméli követendő példaként tekintenek rá, amikor erről beszél, mert szerinte semmilyen más megoldás nem létezik csak az, ha szembenéz vele.

"Végigéltem, végigcsinálom, mert a szüleim, de választásod mindig lehet! Akarsz e így élni? vagy kitörsz ebből.... kitörtem, de soha nem szabadulok tőle, kezelem és együtt élek vele. Őszintén, nem szőnyeg alá söpörve! Sokakat érint! Remélem ez akár példa is lehet: túlélőként és nem áldozatként megélni, átélni mindezt" -írja a színész.

Korábban Friderikusz Sándor műsorában az Életünk történetében mesélt arról, hogy milyen gyerekkorban nőtt fel. Szülei nem igen dolgoztak, hanem őseik hagyatékát élték fel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Egy éves lett Lukovics Tamara kislánya

Elegáns bulival ünnepelte meg az influenszer, Lukovics Tamara és férje kislányuk első születésnapját.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!