Születésnapján köszöntötte fel szerelmét Feng Ya Ou - ifaktor
Feng Ya Ou és Békefi Viktória
Feng Ya Ou és Békefi Viktória a Sztárban sztár leszek! után nemsokkal jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Kapcsolatuk azóta is töretlen, és sokszor dolgoznak együtt zenei projekteken is.


Az egykor az X-Faktorban is feltűnő énekes ezúttal születésnapján köszöntötte fel Vikit Instagram-oldalán, ami tegnap volt.

„Ma van az én kis szerelmem szülinapja🥳 Sokat gondolkodtam, hogy mit vegyek neki, aztán rájöttem, hogy én vagyok a legnagyobb örömforrása. Szóval egy masnit kötöttem a fejemre és elénekeltem a Boldog Szülinapot kínaiul. Olcsón megúsztam🙏🏽🥵 Isten életessen @viktoriabekefi ❤️"

– írta tegnapi posztjában Ya Ou.

Viki hozzászólt a bejegyzéshez, melyben megerősítette, hogy számára tényleg a párja a legnagyobb ajándék a világon, és nagyon szereti őt. A Sztárban sztár leszek! győztesének is kikerült egy poszt a közösségi oldalára, amiből kiderül, hogy szuperül sikerült a születésnapja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!