Születésnapján köszöntötte Győzikét Gáspár Bea - ifaktor
Gáspár Győző 46 éves lett. A születésnapján a felesége, Bea az Instagram-oldalán köszöntötte fel néhány fotó kíséretében.


„Az ember kora csak egy szám... Ami mindig viszonyítási alapot nyújt a velünk egyidős, a tőlünk fiatalabb vagy idősebb emberekhez képest. Nyugi drága férjem, jól nézel ki, 10 évet letagadhatsz! Isten éltessen erőben, egészségben, boldogságban, szeretetben szeretteid körében!"

– látható Bea asszony posztjában.

Gáspár Bea és Gáspár Győző életébe korábban egészen közelről beleláttunk, hiszen a tévében futó Győzike showban közelről követhettük életüket. Azóta véget ért a nagysikerű műsor. Győző alig-alig volt látható azóta a tévében, míg öccse felfutott az utóbbi időben (Ázsia Expressz, A Farm VIP), s egy ideig haragban is voltak, mielőtt nemrég kibékültek.

Győzike újabban a Való Világ háttérműsorát, a Bele Való Világot vezeti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Chiara Ferragni nem mindennapi videót poszolt a terhességéről

Az olasz influenszer és divatblogger, Chiara Ferragni az Instagram-oldalára posztolt ki egy nem mindennapi videót, amelyen az látható, amint az éppen terhes asszony hasában mozgolódik a baba.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!