Szunai Linda szerint ezért jó, ha jégszaunával kezded a napot - ifaktor

Szunai Linda szerint a nagymértékű hidegnek való kitettség jó hatással van gondolkodásmódunkra és fizikai hogyanlétünkre.


A népszerű influenszer állítja, hogy a jégkamrás kezelésnek, úgynevezett krioterápiának egyszerre több jótékony hatása is van az emberi szervezetre.

Személyes tapasztalata alapján a kezelés után hamar észlelhetőek a változások. Nem csak fájdalomcsillapításra alkalmas, de mentális állapotunk is javul tőle. Példaként hozza fel a hangulatjavulást, mély relaxációt, felfrissülést, vigasztalást és nem utolsó sorban az eufória érzetét.

Linda fontosnak tartja azt is kiemelni, hogy ezek a jótékony hatások a kezelés után is hosszú időn keresztül fennmaradnak.

Érdekes megemlíteni, hogy a kommentelők között a vélemények igencsak megoszlanak. Vannak, akik alapvetően nem kedvelik a hideget és ezért nem is szívesen vállalnának be egy hasonló terápiát, de van olyan is, aki érdeklődő és szívesen belevetné magát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Jamie Lee Curtis elmondta, 25 éves fia transznemű

Elmondása szerint rendkívül büszke anyukának tartja magát.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!