Szűrések fontosságára hívja fel a figyelmet Cinthya Dictator - ifaktor

A népszerű fotós és média designer, Cinthya Dictator legújabb Instagram-posztjában a szűrővizsgálatok rendszerességét és fontosságát népszerűsíti követőinek.


Talán az évekkel ezelőtti igen komoly betegségének köszönhető, hogy most ennyire elővigyázatos és hogy erre buzdítja rajongóit is a közszereplő. Az biztos, hogy ártani nem árt időnként egy átfogó vizsgálat.

Posztjában kifejtette, hogy nagyon fontosnak tartja ezeket az időnkénti szűrővizsgálatokat, hiszen ez az egészségünk megőrzése érdekében hasznos.

„Fontosnak tartom az időnkénti szűrő vizsgálatokat❗️❗️❗️ az egészségünk megőrzése és védelme érdekében, ehhez kiváló lehetőség egy vérvétel"

– írta közösségi oldalán Cinthya.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!