Szűrések fontosságára hívja fel a figyelmet Cinthya Dictator - ifaktor

A népszerű fotós és média designer, Cinthya Dictator legújabb Instagram-posztjában a szűrővizsgálatok rendszerességét és fontosságát népszerűsíti követőinek.


Talán az évekkel ezelőtti igen komoly betegségének köszönhető, hogy most ennyire elővigyázatos és hogy erre buzdítja rajongóit is a közszereplő. Az biztos, hogy ártani nem árt időnként egy átfogó vizsgálat.

Posztjában kifejtette, hogy nagyon fontosnak tartja ezeket az időnkénti szűrővizsgálatokat, hiszen ez az egészségünk megőrzése érdekében hasznos.

„Fontosnak tartom az időnkénti szűrő vizsgálatokat❗️❗️❗️ az egészségünk megőrzése és védelme érdekében, ehhez kiváló lehetőség egy vérvétel"

– írta közösségi oldalán Cinthya.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!