Tápai Szabina után Horváth Éva is megkapta a koronavírus elleni oltást - ifaktor
Múlt héten megkezdődött a várandósok soron kívüli oltása, akik a Pfizer vagy a Moderna vakcináját kaphatják meg. Így napokkal ezelőtt Tápai Szabina, tegnap pedig a szintén várandós Horváth Éva számolt be arról, hogy megkapta a koronavírus elleni védőoltást.

Az egykori szépségkirálynő a Pfizer-vakcinát kapta meg, egy nappal azután, hogy védőnője megkérdezte, hogy kéri-e az oltást. Éva posztjában arra is kitért, hogy több orvossal is konzultált, akik egytől egyig arra bíztatták, hogy fogadja el a vakcinát.

„Sziasztok ! Ígértem, hogy beszámolok az oltásról (oltásomról) :) Rendkívül gyorsan zajlott minden, a védőnőm megkérdezte, hogy szeretnék-e oltatni és másnap már hívtak is 🙂
Több orvossal is konzultàltam és gyakorlatilag hezitálás nélkül mondták, hogy fogadjam el 💉
Jelentem amióta megkaptam semmi bajom, ja és Pfizert kaptam"

írta Instagram-bejegyzésben a műsorvezető.

Pár nappal ezelőtt Tápai Szabina is megkapta az első oltást, és ő azt javasolja minden kismamának, hogy éljen a lehetőséggel és menjen el oltatni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!