Takács Nóra a Balaton szerelmese - ifaktor
Takács Nóra egy biciklivel áll egy erdei úton

A kedvelt influenszer, Takács Nóra elárulja, hogy ha tehetné, minden idejét a Balatonnál töltené. Ez nem is meglepő, hiszen hazánk egyik legszebb vidékéről beszélünk, mely különösen nyáron vonzza legtöbb látogatóját.


Nóri elmondja, hogy akárhányszor jár a magyar tengernél, mindig szereti kiélvezni a finom ételeket, borokat és a szép időt. Legkedvesebb helyeinek listáját már össze is állította.

Kiemeli, hogy a Badacsonynál meg is találta kedvenc pékségét is, ahol, ha egy kis francia édességkülönlegességre vágyik, mindig megtalálja az ízlésének és hangulatának megfelelő süteményt.

Az influenszer aktuális divattippjeibe is beavat minket. A nagy nyári melegben előnyben részesíti a lenge overált, amely kényelmes is, de egyaránt kifinomult és divatos.

A viseletet pedig kedveli natúr színekkel párosítani és természetesen a szalmakalap és a kényelmes, lapos cipő sem maradhat el.

Ha tehetnénk, az időnk nagy részét mi is a Balatonnál töltenénk, de ezzel nem lehetünk egyedül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!