Takács Nóra ajándékötletekkel lepte meg követőit - ifaktor
Takács Nóra bézs színű pulcsiban ül

Legújabb YouTube-videójában mindenki "jó-nője", Takács Nóra megmutatta, hogyan tudunk saját kézzel készített szuper ajándékokat adni barátainknak és rokonainknak. A Hogyan legyek jó nő? csatorna megalapítója ezúttal egy inspiráló videóval lepte meg követőit.


Nóra úgy gondolta, hogy nézői számára hasznos lehet egy olyan videó az ünnepek közeledtével, amiben bemutatja, hogyan és mi alapján választ ajándékokat. Ezt mutatta be nekünk YouTube-csatornáján.

A videó elején Nóri mutat egy kis részletet a karácsonyi lakás dekorációjából is amitől még annak is megjön a kedve a karácsonyozáshoz, aki eddig a háta közepére se kívánta az ünnepeket a stresszes 2020-as év után.

Nóri végtelen eleganciája a lakása dekorálásában és az ajándék ötleteiben is megmutatkozik. Fantasztikus tippeket és praktikákat oszt meg az ajándékozással kapcsolatban. Aki még el van veszve az ünnepi ajándék ötletekkel, mindenképp tekintse meg Nóra videóját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!