Takács Nóra fontos kérdéssel fordult követőihez - ifaktor
Takács Nóra pöttyös ruhában áll fehér ablak előtt

Az influenszer, Takács Nóra legújabb Instagram-bejegyzésében egy igen fontos kérdést tett fel követőinek. Ezt a kérdéskört az emberiség számtalanszor körbejárta már, főként, ha valakit látunk kakaós csigát fogyasztani.


Az étkezési szokásaink megoszlanak, főleg a kakaós csiga tekintetében. Sokan a csiga belső krémes részére esküsznek és vannak, akik a külső, szárazabb részeit imádják. Egy dolog közös, a kakaós csigát szinte mindenki szereti.

Takács Nóra ezt a kérdést feszegette Instagram-oldalán és elárulta követőinek, hogy ő a pékárú szárazabb részét kedvelők táborát erősíti. Kérdésére rengeteg választ kapott kedvelőitől, akik nagyobb többségben a belső részeit preferálják a csigának.

Az influenszertől azt is megtudhattuk, hogy szinte csak a ropogós és száraz desszerteket kedveli, valószínűleg innen származik a kakaós csiga külső részeiért való rajongása is.

„Itt az ideje, hogy megvitassunk egy roppant fontos kérdést.
A kakaóscsiga melyik része a kedvencetek?
Nekem a külseje, és minél jobban kiszáradt a csigusz, annál finomabb számomra.
Valószínűleg ez ugyanabból fakad, mint a keksz rajongásom, imádok mindent, ami ropog;)
#kakaóscsigakülseje #kedvencem
- - -
Ugyanitt jelezném, hogy gyűjtöm a tippeket, hogy hol a legfinomabb a kakaóscsiga. Nekem eddig a best a @kisbolt_szigliget , alig várom, hogy újra kinyisson! Nyáron kora reggel keltünk, csak azért, hogy még elcsípjünk pár darabot. Ahh, isteni volt!"

– olvashatjuk Nóri bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!