Takács Nóra kőfal lázban ég - ifaktor
Takács Nóra és kutyái a földön fekszenek

Elsőre ez így biztosan mindenki számára szokatlan és érthetetlen kijelentés. Azonban a gyönyörű influenszer, Takács Nóra Instagram-posztja után mindenki számára világossá válik, hogy pontosan mire is gondol a műsorvezetőnő.


Takács Nóra és férje nem olyan rég új lakásba költöztek, aminek a csinosítása folyamatban van és ennek köszönhetően követői végig kísérhetik a dekorálás minden egyes pontját. Nóri ezzel is szuper inspirációt ad kedvelőinek.

Szinte minden nő egyet fog velem érteni, ha azt mondom: a lakás dekorálása képes minket óriási lázba hozni. Nem történt ez másképp Takács Nórával se, aki egy egyszerűnek tűnő, de mégis gyönyörű kőfal minta megtalálásától hangosan tapsolni kezdett örömében.

„Reggel óta kőfal-lázban égek:)
Az új lakásunk végre kezd formát ölteni, már a berendezést válogatjuk.
Elmondani sem tudom milyen jó érzés ez!
Matt rosegold csapokat nézegettem múlt héten, ma pedig megálmodtuk, hogy kőfal design lesz a halószobában. Amikor ezt a szép mintázatot megláttam, annyira beleszerettem, hogy hangosan tapsikolni kezdtem"

- írta Takács Nóra közösségi oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!