Takács Nóra megmutatta a legnőiesebb szetteket - ifaktor
Takács Nóra babakék pulóverben áll

A Hogyan legyek jó nő? sorozatát már több mint tíz éve indította el a népszerű influenszer, Takács Nóra, aki legújabb YouTube-videójában nőnap alkalmából nőies szetteket és alap ruhadarabokat mutatott be követőinek.


Nóri videójában elárulta, hogy hozzá leginkább a nőies, kifinomult és elegáns ruhák állnak közel. Akik régóta követik az influenszert, már felfigyelhettek erre. Nóri gardróbja kialakítása során mindig szem előtt tartotta, hogy ruhái könnyen kombinálhatóak legyen egymással és erre bátorítja nézőit is.

A szépségszakértő videójában először egy púder rózsaszín pulóvert mutatott be nekünk, amit nadrággal és akár szoknyával is remekül lehet kombinálni. Véleménye szerint, tavasszal ezeket a darabokat lehet leginkább kihasználni.

Nóri természetesen nem hagyhatta ki válogatásából a nyári lenge ruhát is, amiből egy gyönyörű virágmintást mutatott be. A ruhákon kívül még számos nagyszerű kiegészítőt is ajánlott nőtársainak, amiket érdemes mindenkinek beszereznie.

„Szerintem azt már tudjátok, hogy hozzám leginkább a nőies, kicsit visszafogottabb stílus áll közel, és az évek során igyekeztem kialakítani ennek megfelelően egy olyan gardróbot, amiben jól kombinálható ruhadarabok vannak. 👗 Ugyan most kevesebbet mozdulunk ki, de úgy gondolom, hogy talán épp ezért még fontosabb egy-egy csinos, nőies szett, ami mosolyt csal az arcunk, és az önbizalmunkat is tuningolja kicsit. :) Sőt szerintem jó lehetőség arra, hogy megtanuljuk, hogy ne mások miatt akarjunk Jónők lenni, hanem azért, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és büszkék legyünk magunkra. Ezért hozok Nektek néhány tippet, hogy én mire szoktam odafigyelni egy-egy szett összeállításakor"

– olvasható Takács Nóra videója alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!