Takács Nóra megmutatta: Így kell elegánsan teát inni - ifaktor

Nóri legújabb bejegyzésében a teázás eleganciáját mutatta be nézőinek, amit egy Youtube-videóból sikerült eltanulnia. Ugyanakkor bármennyire is kifinomult mozdulat, nem tartja kényelmes szokásnak.


A fiatal influenszer közösségi oldalairól kétségkívül az elegáns és a kifinomult szavak jutnak eszünkbe. Tartalmaiban sokat segít női követőinek, hogyan lehet megjelenésük ízléses és esztétikus a hétköznapokban is.

Login • Instagram

„Azért néha okos dolgokat is tanul az ember a youtube-on. Például én azt nemrég, hogyan kell elegánsan fogni a teáscsészét.
Mondjuk az ujjaidat legyilkolja öt korty után ez a póz, cserébe tényleg hercegnős ránézésre"

– írta Instagram-posztjában @takacs_norie.

Köszönjük Nóri, hogy megtanítottad nekünk, hogyan válhatunk néhány percre igazi hercegnővé.

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!