Takács Nóra videóban bizonyítja be a pulóver erejét - ifaktor

Takács Nóra nemrégiben új videósorozatot indított YouTube-csatornáján, ahol különböző ruhadarabokat mutat be, nem szokványos párosításokkal. A sorozat legújabb részében egy pulóveré a főszerep, amit a napokban töltött fel a videómegosztóra.


A videó legelején Nóri felhívja követői figyelmét a tudatos vásárlásra, továbbá arra is ad tippeket, hogy ez hogyan valósítható meg. Első lépésként azt tanácsolja, hogy nézzünk szét a gardróbunkban és döntsük el, mi az a ruhadarab, amire már nincs szükségünk és melyik az, amelyiket feltétlen be kell szereznünk. A hazai influenszer megmutatja nekünk, milyen pulóvert vásárolt magának és hogy milyen szettekkel lehet variálni azt.

A videó legvégén pedig @takacs_norie elmondja, hogy egy egyszerű pulóvert is rengeteg féleképpen lehet viselni. Nincs másra szükségünk, mint egy kis: kreativitásra és egy jól átlátható gardróbra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!