Takács Nóra videóban bizonyítja be a pulóver erejét - ifaktor

Takács Nóra nemrégiben új videósorozatot indított YouTube-csatornáján, ahol különböző ruhadarabokat mutat be, nem szokványos párosításokkal. A sorozat legújabb részében egy pulóveré a főszerep, amit a napokban töltött fel a videómegosztóra.


A videó legelején Nóri felhívja követői figyelmét a tudatos vásárlásra, továbbá arra is ad tippeket, hogy ez hogyan valósítható meg. Első lépésként azt tanácsolja, hogy nézzünk szét a gardróbunkban és döntsük el, mi az a ruhadarab, amire már nincs szükségünk és melyik az, amelyiket feltétlen be kell szereznünk. A hazai influenszer megmutatja nekünk, milyen pulóvert vásárolt magának és hogy milyen szettekkel lehet variálni azt.

A videó legvégén pedig @takacs_norie elmondja, hogy egy egyszerű pulóvert is rengeteg féleképpen lehet viselni. Nincs másra szükségünk, mint egy kis: kreativitásra és egy jól átlátható gardróbra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Bevallotta: ebben a betegségben szenved Járai Kíra

Járai Máté felesége az Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, amelyen mindössze egy fehér törölköző takarja el a testét, de az érdekesség nem ez, hanem a betegség, amelyről lerántotta a leplet.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!