Talpig fehér outfitben pózol Baumgartner Kata - ifaktor

Ha már az idei telünk sem fehér legalább a szettünk legyen az tetőtől talpig. Vajon ez járhatott Kata fejében, amikor télnek öltözött? Az influenszertől nagyon sok letisztult öltözködési inspirációkat leshetünk el, akár ezt a mostanit is, ami szerintünk megint csak telitalálat.


Kata napjai- Instagram-storyjai alapján- saját vállalkozása beindításáról szólnak, amire már nem kell sokat várni. A Storyk alapján már a véghajrában tartanak a munkálatok, de még így is van ideje 'összedobni' egy stílusos szettet.


Mint a legtöbb outfit-összeállítására, úgy a mostanira is igaz a letisztultság és az egyszerűség. Annyi biztos, Katának nagyon jó érzéke van az öltözködéshez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Friss

Elárulta miért imád futni Sánta Júlia

Az már biztos, hogy a járványhelyzet okozta korlátozásokból szinte mindenkinek elege van. Azonban még mindig találhatunk olyan elfoglaltságokat, mely boldogságot okoz és szabadon megtehetjük. Erre hívta fel a figyelmünket Sánta Júlia.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!