Támadják Berki Mazsit legújabb Insta-posztja miatt - ifaktor
Berki Mazsi színes tornaruhában ül egy függő székben

Az utóbbi időben egyre több támadás éri hazánk közszereplőit a közösségi média felületein. Ez alól Berki Mazsi sem kivétel, akit legutóbb azért támadtak be, mert egy külső segítséget kért a gardróbja és abban lévő ruhái rendszerezésére.


Valóban kicsit szokatlan, hogy egy idegen ember rendszerezze a saját ruháinkat és döntse el azokról, hogy mire van még szükségünk a jövőben és mi az, amire már egyáltalán nincsen. Bár ez kezd egyre népszerűbbé válni, azért még mindig nem mondható megszokottnak.

Legutóbb ugyanis Módis Gabi is segítséget kért a konyhája rendszerezéséhez, bár vele kapcsolatban valahogy elfogadóbbak voltak az emberek. Mazsit ugyanis csúnyán betalálták a kommentelők, akik értetlenül álltak a dolog előtt.

„neked segíteni kell az öltözködésben, a ruháid kiválasztásában, azoknak a szelektálásában, elrakásában, rendszerezésében..... tényleg ennyire nincs egyéniséged és véleményed, vagy ez szimplan az instának szóló úri flancolás?"

– kérdezte egy kommentelő Mazsitól, amivel megindult a komment áradat és így folytatódott:

„Nekem ez olyan fura..Jön egy nő, aki rendszerezi az én ruháimat, és eldönti mi kell és mi nem, majd rendet tesz"

– írta egy másik kommentelő Mazsi posztjához, amire már reagált is az influenszer:

„A GARDRÓB rendezést egy kávézás előzte meg, nem volt kérdés, hogy Ági az akit beengedek a ruháim közé nyugalommal 🙏🏼 mindenki más... ki ilyen ki olyan ☺️ Nekem hatalmas segítség volt"

– magyarázta posztját Mazsi.

Mindenesetre a gardrób tényleg szép lett és rendszerezett, bár azt mi sem értjük, hogy ehhez miért kell egy külsős ember segítsége.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!