Támadták Király-Virág Anitát legújabb hirdetése miatt - ifaktor
Király-Virág Anita napszemüvegben, barna hajjal, fürdőruhában ül egy teraszon

Az influenszerek világában elkerülhetetlen, hogy egy-egy kedvencünknél ne fussunk bele hirdetésekbe. A népszerű Király-Virág Anita legújabb szponzorációja azonban nem mindenkinek nyerte el tetszését.


Természetesen nem is lehet mindig mindenkinek megfelelni, azonban a kommentelők néhány pontban nagyon egyet értettek Anita reklám videója kapcsán.

„Mostansag ezek a reklamos hirdeteses egyuttmukodeses fizetett partneri dolgok kisse elszabadultak negativ iranyba. Nelkuloznek minden kreativitast, onazonossagot es hitelesseget, ez a kis video nezese kozben konkretan en ereztem magam kinosan, olyannyira eroltetett volt. Ha valakinek gyereke szuletik, onnantol kismama blogga valtozik az oldal, nem szamit, hogy anno marhara nem ezert kovettuk be az illetot. De hogy a gyereket meg egy felmososzer reklamba is bele kell valahogy passzirozni, ami olyan eroltetett, hogy mar nekem kinos... en csak remenykedem, hogy hamarosan veget er ez az egesz"

- kezdte egy kommentelő kritikáját Anita posztja alatt, majd így folytatódott a dolog:

„Èrtem hogy hirdetès, Anitàrol ugy tudtam a termèszetesebb vagy eco termèkeket tartja jobbnak, ezèrt valami termèszetesebb felmosò szert jobb volna reklàmozni szintetikus szerekel teli vannak az üzletek sok külömbsèg nincs köztük"

- érkezett a következő kritika a reklámhoz, amit már Anita sem hagyott szó nélkül.

„de hogy megnyugodjon a hölgy a cumisüvegekre Mosódió mosogatószert hasznàlok épp😄 ahol pedig cipővel megyünk és a lábunkkal oda a rendes tisztítószert"

- válaszolta Anita a kritikus kommentelőnek.

A videót ide kattintva láthatod.

Véleményünk szerint, akik nem értenek egyet, vagy nem tetszenek Anita tartalomgyártásai, azoknak nem kötelező követniük az influenszert és nézniük a megosztott videóit, vagy fotóit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!