Tápai Szabina és Dér Heni együtt várják gyermekeik érkezését - ifaktor
Tápai Szabina és Dér Heni várandós közös fotója

A népszerű énekesnő és sportoló, Dér Heni és Tápai Szabina megosztottak közösségi oldalaikon egy-egy közös fotót, amin jól látható, hogy mindketten várandósságuk vége felé közelít.


Ebből az is kiderült, hogy a két közszereplő jó barátnők és lehet, hogy a közös várandósság még közelebb hozta őket. Mindenesetre a képeken ragyogóan festenek mindketten.

Kíváncsian várjuk, hogy melyik influenszer gyermeke születik meg előbb, de azt gyanítjuk, hogy Heni valamivel előrébb járhat a terhességben Szabinánál.

„Tegnap meglátogattam egy "háztűznéző" keretein belül @tapaiszabina barátnőmet, hogy már jó időben megismerkedjen Benink az ő kislányukkal anya pocakjában..🤣🤣✌️✌️ Gondoltam szerzek még egy jó pontot és viszek sütit is, de útközben mind elfogyott😂😂😂😂😂😂 Hogy hogy nem🤷🏽♀️🤷🏽♀️😁😁😂
Tudjuk, tudjuk... otthonkában vagyunk meg a testünkismilyen, @kucseragabor meg is dolgozott azért, hogy a fotón mindketten beleférjünk..:)))"

– írta viccelődve Dér Heni.

Persze Szabina sem maradt ki a posztolásból, így ő is megosztotta közös fotójukat Henivel.

„Ma meglátogatott @heni_der_official szomszédasszony!😍 Jó volt, hogy jöttél. Olyan jól néz ki, így lassan szülés előtt, hogy csak na. 😍 Mondjuk mindketten itthoni játszósba, de csak csináltunk egy pufi pocakos képet"

– írta Henihez hasonlóan mókás stílusban Szabina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!