Tarol Nemazalány és Sofi új közös dala - ifaktor

Alig telt el néhány hét, amióta publikálták az Üres szívek című közös dalukat a lányok, máris itt a következő. Két nap alatt több, mint fél millióan tekintették meg YouTube-on a Menedéket.


Nos, annyi biztos, hogy a két fiatal lány nem tétlenkedik, mi sem bizonyítaná ezt jobban, minthogy alig néhány hét leforgása alatt két dallal is érkeztek. A Menedék jelenleg 539 ezres megtekintési számnak örvendhet.

Nemazalány és Sofi közös együttműködése hatalmas sikert tudhat magáénak. Korábbi közös daluk- Üres szívek- gyors népszerűsége és órási megtekintése miatt az RTL Reggeli készítői is meginvitálták őket egy korábbi adásukban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta elárulta születendő gyermekének a nemét

Az egykori szépségkirálynő napokkal ezelőtt közzétett egy posztot Instagram-oldalán, melyben elárulta, hogy már tudja, hogy milyen nemű lesz a harmadik gyermeke, de még nem árulja el követőinek. Most azonban lehullott a lepel a titokról.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!