Tarol Nemazalány és Sofi új közös dala - ifaktor

Alig telt el néhány hét, amióta publikálták az Üres szívek című közös dalukat a lányok, máris itt a következő. Két nap alatt több, mint fél millióan tekintették meg YouTube-on a Menedéket.


Nos, annyi biztos, hogy a két fiatal lány nem tétlenkedik, mi sem bizonyítaná ezt jobban, minthogy alig néhány hét leforgása alatt két dallal is érkeztek. A Menedék jelenleg 539 ezres megtekintési számnak örvendhet.

Nemazalány és Sofi közös együttműködése hatalmas sikert tudhat magáénak. Korábbi közös daluk- Üres szívek- gyors népszerűsége és órási megtekintése miatt az RTL Reggeli készítői is meginvitálták őket egy korábbi adásukban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!