Tarthatatlan volt a helyzet: Szögeczki Ági kifakadt - ifaktor
szögeczki ági bézs melegítőszettben és kabátban támaszt egy oszlopot

Ági a Farm VIP-val kapcsolatban írt a közösségi oldalán, mivel a kommentszekcióban eluralkodtak a negatív, egymást becsmérlő hozzászólások.

„Sok minden megváltozott a Farmon mióta elköszöntem és kijöttem. Rengeteg kérdést írtok azóta is, ha esetleg kimaradt volna egy-egy rész, amit nem láttam, azt tőletek megtudhattam, ugyanis minden balhé, konfliktus után kérdeztétek, hogy én kinek adok igazat, mit hogyan gondolok és mit tettem volna"

– kezdte a bejegyzését a már korábban kiesett versenyző.

„Viszont egyetlen gondolat, amiről már egyszer írtam nektek. Ne felejtsétek: mindenki más szemmel nézi és látja maga körül a világot. Más szemüveggel kicsinyíti vagy nagyítja a dolgokat, nem vagyunk egyformák! Kérlek, ne szedjétek egymást darabokra, ha nem egyezik a véleményetek, az oldalamon pedig nem tűröm a trágár, vállalhatatlan jelzőket, legyen szó bárkiről is!"

– váltott keményebb hangnemre a Való Világ harmadik évadának versenyzője.

A posztból egyértelműen kiderül, hogy Ági Vasvári Vivienért szorít, míg követőit arra ösztönzi, hogy kulturáltan, egymást nem megsértve beszélgessenek a műsorról.

A farmról mellesleg legutóbb ketten is távoztak. Egy megismételt párbaj után Vasvári Vivi kiejtette Terecskei Ritát, később pedig szintén Vasvárival szemben (akivel a legtöbb csapattárs már nem igazán szimpatizál – a szerk.) maradt alul Sydney van den Bosch.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!