Taylor Swift-ből merített ötletet exe, Joe Jonas - ifaktor
Taylor Swift és Joe Jonas elegáns ruhában mosolyognak

A múzsa szinte akárhol és akármikor bokán rúghat. De így?


Joe Jonas úgy nyilatkozott, hogy Taylor Swift-nek köszönhető az inspiráció, ami a Jonas Brothers új, throwback albumának készítését illeti.

„Lehet, hogy újra felvesszük az összes számot az albumról."
„Szerintem nagyon okos volt Taylor-tól amit csinált, ilyet szeretnénk mi is."

mondta az énekes.

Taylor Swift ugyanis úgy döntött, hogy újra felveszi a legelső 5 stúdió albumát a jelenlegi kiadójával, mivel a céggel, akivel korábban együtt dolgoztak, elváltak útjaik.

Az újra kiadott Fearless című száma mellett, egy eddig ki nem adott dalt is meghallgathatunk, ez pedig a „Mr. Perfectly Fine". Erről a rajongók azonnal azt gondolták, hogy Joe Jonas-ról van szó, hiszen a szövegezése is erősen összetéveszthető.

A Jonas Brothers fanok tudják, hogy az első album, amit újra fognak dolgozni, az az „It's about time" lesz, ami 2006 Augusztusában jelent meg.

Az énekes egy Instagram-videóban így nyilatkozott az új munkájukkal kapcsolatosan

„Nagyon izgatott vagyok, amiért újra együtt nyomjuk és alig várom, hogy együtt ünnepelhessünk veletek. A levegőn lenni, zenélni, jól érezni magunkat. Szeretném hallani, hogy milyen zenéket szeretnétek hallani."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!