Taylor Swift kapcsolatai az exeivel: Hol tartanak most? - ifaktor
Taylor Swift kalapban és kabátban ül egy cabrioban

Soha többé nem jönnek össze - de lehet, hogy még beszélgetnek. Bár Taylor Swift arról híres, hogy dalszövegeiben célozgat korábbi kapcsolataira, valójában több ex-pasijával is jó kapcsolatot ápol.


A "Begin Again" című dal énekesnőjének egyik legnagyobb visszhangot kiváltó románca a popsztárral, Harry Styles-szal való rövid kapcsolata volt. Az egykori One Direction-tag és a Giver színésznője 2012 végétől 2013 elejéig jártak, és a rajongók régóta úgy vélik, hogy kapcsolatuk inspirálta Swift "Out of the Woods" és "Style" című számait.

Talán azért, mert ő maga is dalszerző, a Dunkirk sztárjának sosem okozott gondot, hogy exbarátnője dallamokat írjon az együtt töltött időszakukról.

"Álszent dolog lenne, ha azt mondanám, hogy nem teheti meg, mert mindenki ír dalokat személyes élmények alapján"

- mondta a brit származású férfi 2013 augusztusában az Us Weeklynek.

"Nem mondhatom, hogy azért randiztam volna egy kevésbé híres emberrel, hogy ezt elkerüljem".

Ugyanebben az interjúban dicsérte a lány frappáns szövegmondó képességét is.

"Legalább nagyszerű dalszerző!"

- viccelődött.

Joe Jonas, Swift másik zenész exe 2008-ban szakított a Grammy-díjas énekesnővel, de 2021-ben újra a nő célkeresztjében találta magát, amikor az év áprilisában megjelentette a Fearless (Taylor's Version) című albumát. Két korábban kiadatlan szám, a "Mr. Perfectly Fine" és a "You All Over Me" látszólag a rövid életű kapcsolatukról szólt.

Styleshoz hasonlóan a DNCE tagja is csak jót tudott mondani volt barátnőjéről és arról a döntéséről, hogy újra felveszi korai albumait.

"Szerintem [ez] nagyon okos volt"

- mondta a BuzzFeednek 2021 júniusában.

Más férfiak, akik Swifttel randiztak, azonban kevésbé szívesen beszélnek az "I Knew You Were Trouble" énekesnőjével közös múltjukról. Jake Gyllenhaal 2021 novemberében ismét reflektorfénybe került, miután Swift kiadta az "All Too Well" című dal 10 perces verzióját, amelyről a rajongók széles körben úgy vélik, hogy a 2010-es románcukról szól.

Miközben Swift egy 15 perces kisfilmmel és különböző késő esti megjelenésekkel, többek között a Saturday Night Live-ban való fellépésével népszerűsítette a dalt, a Jarhead színésze hallgatott. Nem sokkal a Red (Taylor's Version) megjelenése után azonban egy szemtanú azt mondta a Usnak, hogy Gyllenhaalt egy Los Angeles-i rendezvényen úgy tűnt, nem zavarja a felhajtás.

"Jake jó hangulatban volt"

- mondta a forrás 2021 novemberében.

"Büszke volt arra, hogy ott lehetett."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!