Tegnap volt a Rákellenes Világnap- Bajkó Barbi az átéltekről mesélt - ifaktor

A Rákellenes Világnapot immáron 21 éve tartják, minden évben február 4-én. Sokak számára talán az Instagram-név ismerősebb, az @elet_dio_utan- korábban @dioval_az_elet- , a profil adminja Bajkó Barbara, akinél 2019 novemberében diagnosztizáltak mellrákot.


Barbi betegsége elejétől kezdve mindenről beszámol Instagram-oldalán, amit főként azért kezel, hogy megoszthassa másokkal is a tapasztalatait és erőt adhasson, emellett rendszeresen felhívja a figyelmet a szűrővizsgálatok és az önvizsgálat fontosságára.

A tegnapi napon egy Facebook-live keretén belül elmesélte, hogy miken ment keresztül a közel másfél év alatt.

Nem engedte, hogy elhatalmasodjon felette a betegség, mindig törekedett előre nézni és pozitívan leküzdeni a nehézségeket. 2020 nyarán összeházasodott párjával is. Jelenleg építkeznek és a családbővítést is tervezik.

Rengeteg kitartást és erőt kívánunk Barbinak a továbbiakban is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!