Tegnap volt a Rákellenes Világnap- Bajkó Barbi az átéltekről mesélt - ifaktor

A Rákellenes Világnapot immáron 21 éve tartják, minden évben február 4-én. Sokak számára talán az Instagram-név ismerősebb, az @elet_dio_utan- korábban @dioval_az_elet- , a profil adminja Bajkó Barbara, akinél 2019 novemberében diagnosztizáltak mellrákot.


Barbi betegsége elejétől kezdve mindenről beszámol Instagram-oldalán, amit főként azért kezel, hogy megoszthassa másokkal is a tapasztalatait és erőt adhasson, emellett rendszeresen felhívja a figyelmet a szűrővizsgálatok és az önvizsgálat fontosságára.

A tegnapi napon egy Facebook-live keretén belül elmesélte, hogy miken ment keresztül a közel másfél év alatt.

Nem engedte, hogy elhatalmasodjon felette a betegség, mindig törekedett előre nézni és pozitívan leküzdeni a nehézségeket. 2020 nyarán összeházasodott párjával is. Jelenleg építkeznek és a családbővítést is tervezik.

Rengeteg kitartást és erőt kívánunk Barbinak a továbbiakban is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!