Tegnap volt a Tacskók világnapja- B. Nagy Réka így ünnepelte kedvenceit - ifaktor

Tegnap volt a 'virsli, vagy hot-dog' kutyák világnapja. Az édes négylábúak egyik legnagyobb rajongója a fiatal énekesnő, Réka és vőlegénye, Dávid.


Rékáék családja egészen hamar bővült az utóbbi 1-2 évben, ugyanis ma már négy kutyus büszke gazdái, ebből hárman tacskó-lányok. Mandula, Marvey és Málna viszi a női részleget, Mozart pedig egymagában tartja a férfi frontot.

Réka egy lapozgatós Instagram-poszttal emlékszik vissza arra, hogy hogyan lett egy áhított kutyusból négy. Ahogyan írja is, Marvey volt az első, majd Mandula és Málna, a sort végül Mozart zárta, aki fél évvel ezelőtt került hozzájuk. Ő se nem tacsi, se nem lány, de így teljes a banda.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!