Teljes életmódváltásba kezdett Nagy Adri - ifaktor
Nagy Adri éppen a Tökmag étteremben eszik
Az énekesként és színészként is aktív Nagy Adri az Instagram-oldalán számolt be az életében beálló változásokról, amely egy újfajta gondolkodásra sarkallták őt.


Adri rájött, hogy annyira nem is fontos neki a húsfogyasztás ráadásul miután utána olvasott és tájékozódott már kifejezetten a vega-életmód híve.

„A várandósságom és a kisfiam érkezése óta valahogy fokozatosan egyre kevesebb húst kívánt a szervezetem. Eddig csak törekedtem a vegaságra, de mostanság már teljesen rákattantam a vegán helyekre és szinte vadászom, mikor és hol nyitnak új éttermek. A Tökmagba már hetek óta terveztem, hogy eljutok ès ma végre sikerült. Bár kalandos volt az odavezető út (szakadó esőben motorral)... Jelentem a hely gyönyörű az ételek pedig zseniálisak és életem végéig eléldegélnék ezen a koszton."

– írta Adri az Instán, majd egy kommentre reagálva az egészségügyi oldalát is megvilágította a dolognak:

„Én a refluxom miatt is csökkentettem és tartom magam ehhez az étrendhez. Jelentem megszűntek a tüneteim és nem kell gyógyszereket szednem...."

– árulta el az énekesnő, akinek a tünetei teljesen megszűntek az új étrendjének hála.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!