Teljes életmódváltásba kezdett Nagy Adri - ifaktor
Az énekesként és színészként is aktív Nagy Adri az Instagram-oldalán számolt be az életében beálló változásokról, amely egy újfajta gondolkodásra sarkallták őt.


Adri rájött, hogy annyira nem is fontos neki a húsfogyasztás ráadásul miután utána olvasott és tájékozódott már kifejezetten a vega-életmód híve.

„A várandósságom és a kisfiam érkezése óta valahogy fokozatosan egyre kevesebb húst kívánt a szervezetem. Eddig csak törekedtem a vegaságra, de mostanság már teljesen rákattantam a vegán helyekre és szinte vadászom, mikor és hol nyitnak új éttermek. A Tökmagba már hetek óta terveztem, hogy eljutok ès ma végre sikerült. Bár kalandos volt az odavezető út (szakadó esőben motorral)... Jelentem a hely gyönyörű az ételek pedig zseniálisak és életem végéig eléldegélnék ezen a koszton."

– írta Adri az Instán, majd egy kommentre reagálva az egészségügyi oldalát is megvilágította a dolognak:

„Én a refluxom miatt is csökkentettem és tartom magam ehhez az étrendhez. Jelentem megszűntek a tüneteim és nem kell gyógyszereket szednem...."

– árulta el az énekesnő, akinek a tünetei teljesen megszűntek az új étrendjének hála.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!