Teljesen kiakadt Danae Mercer ezen a videón - ifaktor
Danae Mercer kalapban nevet

Egy ideje már kering az interneten egy népszerű és humoros videó, aminél az ausztrál származású Danae Mercer felhívta követői figyelmét, hogy kicsit sem vicces, sőt megalázó és bántalmazó üzenete van.


A videót hazánkban is sokan ismerik már. Danae Mercer posztjában az eredeti videót is megmutatta, amiben egy srác megmutatja, hogyan tudod eljátszani, hogy sportos alkatod van, majd elmondja a videó végén, hogy sehogy. Ugyanis ahhoz, hogy sportosan nézz ki el kell menned edzeni is.

A srác a videóban a „menj el edzeni te dagadt szar" kifejezést használja, ami elsőre viccesen hangozhat, de jobban bele gondolva rettentően bántó, amire Danae felhívta követői figyelmét is.

A külföldi influenszer videójában azt is elmondja, hogy ahhoz, hogy tényleg jól nézz ki a fotón egy csomó dolognak stimmelnie kell. A pózolástól kezdve a fényeken át sok dolognak. Majd videóját ezzel a mondattal zárja:

„2021 van és a testszégyenítés nem menő"

– jegyezte meg videójában Danae.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!