Teljesen tanácstalan egy állattartási kérdésben Till Attila - ifaktor
Till attila nézi, hogy nem akadt-e valami kutyája, Dubika szájába
Till Attila a közösségi oldalain gyakran posztol a család kiskutyájáról, Dubikáról és barátjáról a fekete kis macsekról, Pityuról is. Tilla videóin tényleg látszik, hogy mennyire szereti állatkáit, így nem csoda, hogy egy nagyon nehéz kérdés számára, hogy a jó idő beköszöntével kiengedjék-e Pityut a lakásból.


„Nagy kérdés, hogy kiengedjük-e majd Pityut, ha jön a jó idő?! Ha eltűnne örökre, azért az megviselne. (Jaj, első macskánk, mi legyen???)"

– kérdezi követőit az Instagram-oldalán Tilla, akinek Pityu az első kiscicája.

Az jól látszik a TV2 műsorvezetőjének videóján, hogy a kutyákhoz nagyon ért, hiszen Dubi is egy nagyon fegyelmezett és jól nevelt eb látszatát kelti Tilla közösségi médiás felületein.

A cica-kérdés azért is lehet nagyon érzékeny, hiszen az emberek is megoszlanak a macska kinti-benti tartása, illetve a csak benti vagy kinti (ez talán a legritkább – a szerk.) tartásának ügyében.

Amennyiben egy macska ivartalanítva van, úgy a szakvélemények szerint kevésbé hajlamos időről-időre elcsatangolni otthonról, de ettől még ott van a veszélye annak, hogy meggondolatlan kis kedvencünk kiszalad egy arra járó autó elé...

Persze a másik oldalon pedig a macskát, mint egy játékos ragadozó csak benti tartását konkrétan úgy ítélik meg, mint egy kisebb bűnt. Szerintük az ilyen állatoknak szükségük van mozgásra, hiszen ez a megszokott életmódjuk része.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!