Ennyit kereshet új klubjánál Szerhij Rebrov - ifaktor
A Ferencvárosi TC volt ukrán vezetőedzője, Szerhij Rebrov viharos körülmények között távozott a magyar bajnoktól, méghozzá három bajnoki címmel, és Bajnokok Ligája csoportkörös szerepléssel a háta mögött.


Az FTC volt szakvezetője többször nyilatkozta, azért fordult meg a fejében, hogy nem tölti ki érvényes szerződését és elhagyja a klubot, mert az egyesület a tudta nélkül igazolt labdarúgókat. Sőt, az ukrán szakember azt állította, összetűzésbe keveredett az egyik vezetővel – ő a Blikk információi alapján Hajnal Tamás lehetett.

A Fraditól névtelenül elárulták a lapnak, hogy Szerhij Rebrov havi 20 millió forintot keresett a zöld-fehéreknél, a nemzetközi sajtó pedig úgy tudja, az al-Ainnél négymillió euró lesz az éves fizetése, vagyis nagyjából az ötszöröse annak, mint amit Budapesten kapott – noha a BL-csoportkörös szereplésért további 1 milliárd forint üthette a markát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Visváder Tamás: „Leírhatatlan, milyen napokat élünk meg”

A Visváder család irtó nehéz napokon megy keresztül. Instagram-bejegyzésében számolt be a szörnyű hírről Visváder Tamás, követői támogatják őket.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!