Tényleg brutális változáson ment át Kasza Tibi - ifaktor
Kasza Tibi a Szerencskerében egy alpakával a kezében
A zömökebb testalkatáról ismert énekes, műsorvezető és showman már korábban is elárulta követőinek, hogy egy saját termékcsaláddal sikerült a látványos eredményeket elérni, azonban mostanra konkrétumokkal is szolgált. Az eredmény magáért beszél: Tibi összesen 15 kilót fogyott két hónap alatt!


„A meztelen valóság 2 hónap különbséggel. Soha nem hittem, hogy egyszer ilyen büszkén fogom kitenni, hogy honnan kezdtem egy diétát, és hova jutottam el napra pontosan 2 hónap alatt ( április 27- Június 27 ) Magamon próbáltam ki egy diétát és egy saját fejlesztésű termékcsaládot, a próba tétje az volt, hogy csak akkor hozzuk ki, ha bizonyít és sikerül vele hatékonyan és szenvedés nélkül lefogynom. És sikerült! 15 kilót 2 hónap alatt, és közben napról napra energikusabb voltam, bírtam az edzést, motívált a folyamatos eredmény, és nem éreztem azt hogy menekülni akarok az új életmódom kereteiből vissza a zabálásba."

– írta az énekes-műsorvezető az Instagram-oldalán.

Ilyen vékonyan talán még sosem láthattuk a Szerencsekerék új verziójának forgatását nemrégiben befejező Kasza Tibit.

A lenyűgöző átváltozásról a képek ide kattintva láthatók.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!