Tényleg Schobert Norbinak üzent Ferenc Pápa? - ifaktor
Schobert Norbi pózol egy autó előtt.

A legtöbb magyar sajtó már leközölt néhány cikket az esettel kapcsolatban. De miről is van szó pontosan? Nagyon sok hazai celebritás, köztük a Schobert-család is elutazott a jelen kiélezett járványhelyzet alatt a decemberi és januári időszakban. De akkor miért csak azt olvashatjuk a legtöbb szalagcímen, hogy: a pápa Schobert Norbinak üzent?


Ferenc pápa tartott egy rövid beszédet, melyben elmondta, hogy a mostani helyzet alatt elutazó hírességek nincsenek tekintettel másokra, sem a saját hazájukra, sem pedig azokéra, ahova utaznak. Nem mutatnak empátiát azok felé, akik nem engedhetik meg maguknak a téli vakációt, mindemellett pedig kis kapukat keresnek a korlátozások és szigorítások kihágásához.

Íme, Ferenc pápa beszéde.

Schobert Norbi úgy érezte, hogy a pápa által elmondottakra reflektálnia kell és kifejtette álláspontját egy Facebook-live keretén belül.

Osváth Zsolt YouTube-csatornájára készített egy összegző videót, melyben a leközölt hírportálok tartalmait, a pápa és Norbi videójában elhangzottakat boncolgatja némi konklúzió reményében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!