Tényleg Schobert Norbinak üzent Ferenc Pápa? - ifaktor

A legtöbb magyar sajtó már leközölt néhány cikket az esettel kapcsolatban. De miről is van szó pontosan? Nagyon sok hazai celebritás, köztük a Schobert-család is elutazott a jelen kiélezett járványhelyzet alatt a decemberi és januári időszakban. De akkor miért csak azt olvashatjuk a legtöbb szalagcímen, hogy: a pápa Schobert Norbinak üzent?


Ferenc pápa tartott egy rövid beszédet, melyben elmondta, hogy a mostani helyzet alatt elutazó hírességek nincsenek tekintettel másokra, sem a saját hazájukra, sem pedig azokéra, ahova utaznak. Nem mutatnak empátiát azok felé, akik nem engedhetik meg maguknak a téli vakációt, mindemellett pedig kis kapukat keresnek a korlátozások és szigorítások kihágásához.

Íme, Ferenc pápa beszéde.

Schobert Norbi úgy érezte, hogy a pápa által elmondottakra reflektálnia kell és kifejtette álláspontját egy Facebook-live keretén belül.

Osváth Zsolt YouTube-csatornájára készített egy összegző videót, melyben a leközölt hírportálok tartalmait, a pápa és Norbi videójában elhangzottakat boncolgatja némi konklúzió reményében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Mérföldkőhöz érkezett Bekefi Viktória

Az énekesnő szinte szó szerint mérföldkőhöz érkezett az életében, ugyanis megvált szeretett kocsijától, aki 2016 óta volt hű társa az utakon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!