Gyermeket vár Vasvári Vivien? - ifaktor
Vasvári Vivien Zsigmond kezében
Több ikonikus olaszországi helyszínről és nevezetességről készült fotókat is posztolt az Instagram-oldalára Vasvári Vivien, amelyek közül az egyiken olyan pózban van párjával, amelyből arra következtethetünk, ismét gyermeket vár az influenszer.


Vivi üzletember párjával, Zsigmonddal közösen utazott el Olaszországba, ahonnan az influenszer már tett közzé fotót a Colosseumtól, a Vatikánból és Velencéből is.

A Velencében készült fotón elkerülhetetlen észrevenni, hogy Vivi feneke van előtérben – sokkal inkább, mint a velencei főtér, de a legérdekesebb még így sem ez, hanem az a fotó, amelyen a Vatikánban pózol kedvesével. A képen mindketten Vivi pocakját fogják, mintha terhes lenne a kétgyermekes édesanya...

Vasvári Vivien ismét terhes?

Instagram/@vasvarivivien

Vivi és Zsigmond már több mint másfél éve vannak együtt, s ez idő alatt már nagyon sok helyre utaztak közösen. A párról nem gyakran láthatunk közös fotókat, így ezek élményszámba mennek a követők számára, de ezúttal talán egy hatalmas meglepetésről rántották le a leplet. Vagy csak véletlen lenne? Bizonyára hamarosan kiderül, ha tényleg gyermeket vár Zsigmondtól az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!