Tessica Brown mindenkit is beperelt TikTok-on - ifaktor
Tessica Brown narancssárga pulóverben kisminkelve

„Gorilla Glue Girl" akcióban. A népszerűséggel jön a másolás, ezt pedig nem hagyta szó nélkül Brown.


Tessica Brown, ügyvédjén, Jeffrey R. Klein-en keresztül számos embert beperelt, akik engedély nélkül használták a hangját, a most felkapott Bad Idea című zenében. Ebben a zenében az ő hangját dolgozták fel a híres Gorilla Glue -videójából anélkül, hogy tudott volna róla.

A feldolgozás (remix), a közösségi média minden létező platformját bejárta, beleértve a TikTok-ot, Instagram Reel-t, valamint megtalálható volt az Apple Music-on és Spotify-on is. Úgy tűnik, hogy ez az egész egy Cocoa Brown nevű illetőtől származik, aki egyszer posztolta a zenét és a futótűzként terjedő, fülbemászó dalt, már nem tudta megállítani.

Tessica és a csapata egyáltalán nincsenek elájulva attól amit látnak, annak ellenére sem, hogy szemmel láthatólag mindenki oda van érte. Ez többek között azért van így, mert engedélye és tudta nélkül készítették el a dalt, illetve jogdíjat sem kap belőle.

@daianarodriguez_

saquen sus propias conclusiones xD #parati #foryou #foryou #fyp #fypシ #paratipagina #viral #foryoupage #4upage #paratii #xyzbca #para #foryou 🖤👄🖤

Ezért Cocoa-nak és mindenki más platform kezelőjének, akik a zenét használják üzenetet küldött, hogy azonnal vegyék le a videókat és távolítsanak el mindent, amiben fellelhető ez a zene. Tessica a jó öreg „Szerzői jogok megsértésére" hivatkozik, amiért hangját és olykor képeit is használják.

A folytatásra kíváncsiak vagyunk, azonban a zene rendkívül fülbemászó, így nem véletlen, hogy sztárok és több ezer felhasználó is készített már videót erre a zenére.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!