Testalkata miatt bántják Kasza-Darai Andreát - ifaktor
Kasza-Darai Andrea hosszú barna hajjal áll virágos ruhában az utcán

Kasza-Darai Andrea, vagy ismertebb nevén Manker legújabb Instagram-bejegyzésében egy nagyon kreatív videót osztott meg követőivel, de persze ahogyan máskor is, így most is voltak rosszindulatú emberek.


A poszt lényege az volt, hogy Andrea több ruhaszettet mutatott be egy videó alatt, amivel követőinek segített a nyárra egy kis inspirációval. Andi összesen kilenc ruha összeállítást mutatott be Insta-oldalán, amik közül mind nagyon csinosan és előnyösen állt neki.

Ennek ellenére természetesen ismét akadtak olyan kommentelők, akik Andit testalkata miatt kezdték el piszkálni és bár az influenszer remekül kezelte a hozzászólót, véleményünk szerint ezek mind hagynak egy-egy kisebb sebet az embereken.

„Nem kellene magad mutogatni! Tiszta csonti vagy,csúnyán sovàny!"

- érkezett a „kedves" komment Andinak, amire ő roppant frappánsan reagált:

„Jajjj drága, segítek, letiltom és akkor nem lát. Már korábban is írtam, de úgy látom önnek nem sikerült. Várok picit, délután segítek ❤️"

- válaszolta hatalmas eleganciával és tisztelettel a kommentelőnek Andi.

A kommenetlő ezek után sajnos továbbra sem értette, hogy mi volt a probléma hozzászólásával, így folytatta:

„neked csak jót és szépet szabad írni,csak dicsérni lehet! Akinek esetleg más a véleménye az pusztuljon! Én töröllek,mert nem vagy más,mint a Kasza felesége"

Még szerencse, hogy egyébként senki sem kötelez senkit arra, hogy ismert embereket kövessünk. Így a kommentelő is eldöntheti, hogy kit szeretne és kit nem szeretne látni a közösségi médiában. Véleményünk szerint, ha mindenki csak azt követné Instán és Facebookon, akit valóban kedvel, akkor sokkal több bántó hozzászólást láthatnánk a közösségi médiában.

Andi posztját ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!