Testéről és a pozitív testtudatról posztolt őszintén szialidia - ifaktor

Megosztó témában szólalt meg Gulyás Lídia, vagy ahogyan mindannyian ismerjük szialidia, aki egy bikinis képhez írta le kapcsolatát saját testével.A szuper GIF-eiről elhíresült, önmagát csak alkotóként aposztrofáló Lídia, legutóbbi bejegyzésében hosszasan mesélt testéről, a pozitív testtudat fontosságáról, valamint arról, mi jelent számára az igazi szabadság.

„Gimiben állandóan ingadozott a súlyom, általában többet híztam, mint fogytam. Megesett, hogy csúfoltak is érte - máig bennem ég az érzés, amikor srác évfolyamtársaim a folyosón csúnyán beszólogattak, én meg úgy tettem, mintha nem hallanám" – olvasható szialidia bejegyzésében, amelyben kifejti, volt olyan időszak az életében, amikor 172 centis magasságához 80+ kilogrammot, és bár sosem gyűlölte a testét, nem is szerette.

Lídia szerencsére mára megtanulta, hogy nem kell mások testéhez hasonlítania saját testét, így már nem is rejtegeti azt többé, sőt rájött, hogy a szabadság mindennél fontosabb.

„Szabadság az, amikor jól érzem magam a strandon. Szabadság az, amikor azt veszem fel, amit szeretnék, ami tetszik. Szabadság alkalmanként megenni egy hatalmas lángost és meginni fél liter sört. Szabadság bátran megosztani magamról egy bikinis képet. Szabadság magamban (és másokban is) a legjobbat látni" – olvasható a bejegyzés legvégén.

És hogy mit szólunk mi ehhez? Hát csak annyit, hogy hajrá Lídia!

Ne hagyd ki!