Hamarosan saját egészséges energiaitalt dob piacra Dwayne „The Rock”Johnson - ifaktor
Hamarosan saját egészséges energiaitalt dob piacra Dwayne „The Rock”Johnson

The Rock Instagram-oldalán számolja vissza a napokat, hogy mennyi van hátra, míg piacra kerül saját energiaital márkája a ZOA.


Az energiaital többféle ízesítésben is elérhető lesz, és kettő ráadásul teljesen cukormentes. Johnsonék energiaitalálnak egyébként is az lesz a különlegessége, hogy tele van vitaminokkal és más egészséges anyagokkal. Természetesen a ZOA energiaitaloknak is lesz koffeintartalma, de azt kizárólag pörkölés nélküli zöld kávéból és zöld tea kivonatból nyerik ki.

„Ez az egészséget és az immunrendszert támogató energiaital az összetevők kombinációjának köszönhetően egyedülálló lesz a piacon. Társalapítóimmal az elmúlt másfél évet azzal töltöttük, hogy megalkossuk ezt az egészséges és egyben nagyszerű ízű italokat. A ZOA az egyetlen egészséges energiaital ami 100% C-vitamin, 100% B3-, B5-, B6- és B12-vitamin, valamint a D-vitamin egyedülálló kombinációját tartalmazza más létfontosságú összetevőkkel együtt."

– mondta a Food Business News-nak The Rock.

Az energiaital piacra kerüléséig már csak négy nap van hátra, arról egyelőre nem tudni, hogy Magyarországon forgalomba kerül-e a termék.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!